Fyn

Fynsgruppes historie:

Det hele startede i 1983. Efter at havde deltaget i en tværkulturel undersøgelse af Turnerkvinder via et spørgeskema, og her blev man spurgt om man havde lyst til at starte en gruppe op med andre turnerpiger/kvinder, og i dette tilfælde var det på Fyn, og den 14/10 1983 var det første møde i Fynsgruppen en realitet.

Vi startede med at være 4 der mødtes privat, men det hele udviklede sig hurtigt, og i dag er vi omkring 12 – 16 personer der mødes den 1. fredag i måneden. De fleste møder foregår i Hjallese Kirke, men der er også arrangementer ud af huset.

Til møderne i Hjallese Kirke er der ofte foredragsholdere der tager relevante emner op, der rør sig i tiden. Ofte er der en rød tråd der går i gennem hele året, Bl.a. i 2007 havde vi kost og ernæring, hvor vi havde en diætist ude for at holde foredrag. I 2008 er den røde tråd “det gode liv”.

Fynsgruppen har efterhånden også fået nogle gode faste traditioner, der er med til at styrke det sociale samvær så som julefrokost, sommerudflugt og spiseaften hvor vi tager på restaurant.

Fynsgruppens aktivitetskalender kan ses i Tuneren (medlemsbladet), eller i kalenderen på hjemmesiden.