For dig med Turner

Du har Turner Syndrom.
Måske har du lige fået diagnosticeret det og står med hovedet fuld af spørgsmål.
Eller måske har du allerede levet et langt liv med Turner og finder støtte hos andre med Turner og kan dele dine erfaringer med de yngre Turnere.

Under alle omstændigheder er Turnerforeningen i Danmark for dig. Vi er en forening og et netværk, hvor vi deler viden, glæder, sorger, venskab og meget andet med hinanden.

Der er mulighed for at deltage i de store arrangementer som generalforsamling/årsmøde i foråret og foreningsweekend i efteråret.
I lokalgrupperne planlægger man selv aktiviteterne. Nogle lokalgrupper er meget aktive og samles tit, andre ses ikke så ofte. Under alle omstændigheder er det en mulighed for at møde andre i samme situation som dig selv og få nogle oplevelser i fællesskab med andre. Har du overskud til det, kan du selv være aktiv i den lokale gruppe og være med til at planlægge og gennemføre sommerfest, julefrokost eller biograftur eller ….., kun fantasien sætter grænser.

Lokalgrupperne har et beløb til rådighed pr. medlem som anvendes til arrangementerne og derudover suppleres med egenbetaling.

Du kan kontakte formaden, Trine Mikkelborg, hvis du er interesseret i at blive medlem.
Du skal være hjertelig velkommen i vores forening.