Generalforsamlingen 2024 i Fredericia

Generalforsamlingen blev afholdt 27. og 28. april på Fredericia Vandrerhjem.

Vi ser tilbage på et veloverstået årsmøde 2024. Omkring 40 foreningsfæller deltog i generalforsamlingen samt weekendens øvrige aktiviteter, der endnu en gang blev huset af Fredericia Vandrehjem. Også helt nye deltagere var med, altid godt at møde nye ansigter!
Punkterne til generalforsamlingens dagsorden blev hurtigt behandlet. Alle de bestyrelsesmedlemmer der var på valg blev genvalgt og kan fortsætte uden kampvalg.
Da nogle af foreningens lokalgrupper er inaktive, opfordrede bestyrelsen dem til gerne at stable aktiviteter på benene.
Senere på eftermiddagen forløb tiden med diskussionsgrupper for henholdsvis voksengruppen, forældregruppen og ungdomsgruppen, samt tid til afslapning og bl.a. nyde en tur i solskinsvejret
Om aftenen stod vandrehjemmet for en dejlig middag med brownie og is til dessert. Højtalerne satte dansegulvet i gang, som forsatte et godt stykke ud på aftenen.
Søndag var der foredrag med tv-vært Christian Degn. Under overskriften ”Livet, døden og drømmene” kom han ind bl.a. sin journalistiske karriere samt oplevelse med at være i fertilitetsbehandling og lave et program om dette. Til slut blev der taget et gruppebillede med den 2,08 meter høje tv-vært i midten.
På vegne af bestyrelsen kommer her en stor tak for et godt årsmøde, og vi ser frem til at holde et brag af et 40-årsjubilæum for foreningen til efteråret.
Vi ses til foreningsweekend og jubilæum d. 20-22/9.
Mathilde Mallling